.
Από το 1982 το ανθοπωλείο ΧΑΝΑΓΙΑ έχει αναδειχθεί σε μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στον τομέα της διακόσμησης της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης, παρέχοντας στις νύφες αλλά και στους κουμπάρους πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για κάθε γάμο και βάπτιση. Η επιχείρηση της κυρίας Μαρίας Μπουντουράκη είναι η πρώτη που εξειδικεύτηκε στην οργάνωση και διακόσμηση γάμων και δεξιώσεων στεγάζοντας την πολύχρονη εμπειρία της σε ένα χώρο που σκοπό έχει την ικανοποίηση κάθε εξατομικευμένης ανάγκης με τη δημιουργία συνθέσεων υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Το ΧΑΝΑΓΙΑ απευθύνεται σε εσάς που επιδιώκετε οι πιο λαμπερές στιγμές της ζωής σας, να έχουν ένα κομμάτι απ’ το προσωπικό σας όνειρο. Σε ένα χώρο ζεστό, γεμάτο χρώματα και μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ιδιαίτερων προτάσεων για κάθε γούστο, δημιουργούμε σε συνεργασία μαζί σας το σκηνικό που ονειρεύεστε. Είτε πρόκειται για ένα απλό event είτε για το γάμο σας ή τη βάπτιση του μωρού σας, με πολύ κέφι, φαντασία και επαγγελματισμό, θα φροντίσουμε να δώσουμε την λάμψη που τους αξίζει.

Η επιλογή του κεντρικού θέματος δίνει την έμπνευση για τα χρώματα, τα υλικά, τα λουλούδια και όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο στολισμός της εκκλησίας εξαρτάται κυρίως από τον χώρο. Διαφορετικά θα στολιστεί μια Μητροπολιτική εκκλησία και διαφορετικά ένα ξωκλήσι δίπλα στη θάλασσα. Γι’ αυτό σημαντικό είναι να δώσετε σημασία στην λεπτομέρεια, καθώς η διακόσμηση και ο στολισμός τόσο της εκκλησίας, όσο και του χώρου της δεξίωσης είναι απ’ τα πιο σημαντικά στοιχεία του γάμου. Η εταιρεία ΧΑΝΑΓΙΑ διαφοροποιείται λόγω του ότι έχει επανδρωθεί με έμπειρους ανθοτεχνίτες και διακοσμητές.
Συνεπώς το εξειδικευμένο προσωπικό του ΧΑΝΑΓΙΑ, λειτουργώντας με γνώμονα τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την άμεση εξυπηρέτηση, εγγυάται την επιτυχία σε κάθε κοινωνική σας εκδήλωση. Σημαντικό avantage του ΧΑΝΑΓΙΑ είναι ότι δημιουργεί γάμους glamorous χωρίς να ξοδεύει το ζευγάρι περιττά χρήματα. Βασική αρχή της σχεδιάστριας Μαρίας Μπουντουράκη είναι ότι μόδα είναι το καλό γούστο, η φινέτσα και η μεγαλοπρέπεια. Ενώ τονίζει πως για την ίδια είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ενιαίο ύφος και αισθητική αρμονία. Έμπνευση για δημιουργία αντλεί αποκλειστικά από το εκάστοτε ζευγάρι το οποίο την παροτρύνει ώστε να μετατρέψει ένα απλό χώρο σε μια πολυτελέστατη γαμήλια δεξίωση. Όπως άλλωστε δηλώνει η ίδια «Πρέπει να αφουγκράζεσαι τις επιθυμίες και τις ανάγκες κάθε ζευγαριού. Να πιάνεις το σφυγμό του και μετά να σχεδιάζεις και να προτείνεις».
Βασικό συστατικό της επιτυχίας του ΧΑΝΑΓΙΑ είναι η συνέπεια και ο σεβασμός στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή σας. Απόδειξη της συνέπειας μας είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν κάθε χρόνο, όλο και περισσότερα μελλόνυμφα ζευγάρια, αλλά και η συχνή αναφορά του ΧΑΝΑΓΙΑ δίπλα σε επώνυμους γάμους σε όλη την Κρήτη.

Ύστερα από 28 χρόνια δημιουργικότητας και πολλής δουλειάς, το brand name της εταιρείας ΧΑΝΑΓΙΑ έχει γίνει συνώνυμο με τις λέξεις γάμος- βάπτιση. Η τέλεια αρμονία στην αισθητική είναι υπόθεση όλων των συνεργατών του ΧΑΝΑΓΙΑ που αναλαμβάνουν εξολοκλήρου την υλοποίηση μιας προσεγμένης διακόσμησης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως τα πιο προβεβλημένα events φέρουν την υπογραφή ΧΑΝΑΓΙΑ!